Fotoreportages en info

Wie is Rosa?

Ik ben Rosa, een gewone vrouw van 47 met een passie voor fotografie, die op deze site haar gevoel voor erotiek laat zien. Mijn foto’s zijn sexy, stout, speels en stijlvol.

Behalve dat ik poseer voor mijn eigen lens (Rosa’s selfies) of soms voor die van een andere fotograaf (Rosa poseert) maak ik ook erotische reportages van anderen (Rosa fotografeert). Ook heb ik een aantal reportages samen met anderen gemaakt (Rosa poseert samen), maar dat doe ik niet meer.

Ik hoop dat je de foto’s op deze site kunt waarderen en van ze geniet.

Zelf op de foto?

Wil je ook gefotografeerd worden door mij? Dat kan in mijn rookvrije fotostudio aan huis in Arnhem. Ik fotografeer niet op locatie.

Voor wie?

In principe is iedereen welkom, jong of oud, man, vrouw of koppel. Uiteraard ben je minimaal 18 jaar.

Hoe ga je op de foto? 

Je mag op de foto in lingerie, spannende kleding of helemaal naakt – aan jou de keuze. Alleen of met zijn tweeën. De foto’s zijn erotisch, maar niet pornografisch. Seksuele handelingen zijn daarom niet toegestaan.

Werkwijze

Omdat een naaktreportage van beide kanten om vertrouwen vraagt, starten we met een kop koffie in een Arnhemse horecagelegenheid. Dan maken we kennis en bespreken we je wensen. Mocht het niet goed voelen voor één van beiden, dan is dit het moment om de sessie nog af te zeggen. Maar gelukkig gebeurt dit meestal niet, dus dan vertrekken we na de koffie naar mijn huis om de foto’s te maken.

Na afloop van de sessie bewerk ik de foto’s. Het eindresultaat deel ik met je via een privé map, die niemand anders te zien krijgt. Je kunt foto’s downloaden voor eigen gebruik. Ook kun je dan aangeven of ik foto’s mag publiceren op deze website en zo ja, welke eventueel niet.

Tarief en betaling

Voor het maken van een naaktreportage vraag ik € 85,- . Dit is inclusief twintig mooi bewerkte fotobestanden. Ook betaal ik één consumptie voorafgaand aan de reportage plus water/koffie/thee tijdens het fotograferen. Je reiskosten zijn voor jouw rekening. Het bedrag dient overgemaakt te zijn voorafgaand aan de sessie.

Privacy en rechten

Alle bestanden zijn door jou vrij te gebruiken op social media of websites, maar altijd onder vermelding van het webadres van deze site (www.erotischefotografie.blog). Je mag de foto’s niet bijsnijden of anders bewerken.

Indien je daar toestemming voor geeft worden de foto’s (of een selectie daarvan), gepubliceerd op deze website. Je naam wordt niet genoemd en je gezicht is niet herkenbaar. De foto’s worden door mij niet op andere sites gepubliceerd en ook niet opgeslagen in de cloud. Je privacy is gegarandeerd.

Meer informatie of vragen?

Als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken, stuur dan een mail naar rosamailt@yahoo.com.